Ce înseamnă un sistem complet de acoperiș – Realitatea în Construcții #21

Acoperiș! Astăzi o să vă vorbesc despre acoperiș, despre ce înseamnă un sistem complet de acoperiș, iar dacă nu ești un pic atent, poți să ai un produs mai slab cu o durată de viață mai mică și să plătești ca și când ar fi un produs de top, premium chiar!

Zilele trecute mi s-a confirmat încă o dată că amestecarea materialelor cu manopera sunt ucigătoare pentru bugetul vostru. Vă rog să verificați întotdeauna și să separați cele 2 lucruri, astfel încât să știți foarte bine ceea ce cumpărați și din ce este format sistemul vostru de acoperiș, cât costă exact montajul și produsele adiacente montajului. Mă refer aici la lanții de lemn și cuie.

Nu le amestecați pentru că atunci montatorul poate să vă aducă produse mai slabe, voi să nu știți lucrul ăsta și la sfârșit să aveți un produs cu o durată de viață mai mică. Am avut un client care a avut o dezamăgire și clientul acesta a venit după ce și-a cumpărat acoperișul, a venit pentru o completare. Ideea este că noi am făcut la un moment dat o postare pe Facebook cu un acoperiș pe care l-am vândut și am întrebat acolo: „Cât credeți voi că a costat acest acoperiș?”

Ei bine, am avut peste 200 de comentarii cu diferite păreri. Păreri cu foarte mari diferențe. Să vă dau un exemplu, am avut păreri de 2000 euro, de 4000 euro, de 7000 euro. Nu trebuie să presupuneți cât costă acoperișul sau că vă convine acel preț, ci pur și simplu analizați foarte bine că vă puteți cumpăra cu aceiași un produs care vă protejează construcția.

Atenție mare! Sunt banii voștri munciți, chinuiți, credite făcute. Nu mă credeți, cercetați și după aceea puteți să ne dați un feedback.

Vă mulțumesc foarte mult!

Succes!    Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille "GDPR"

    Vezi mai jos mea in intregime

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    three + 4 =