Cu designer sau fără designer? – Realitatea în Construcții #30

Salutare!

Astăzi o să vorbim despre cum să îți amenajezi casa cu designer sau fără designer. După cum știți și ați auzit de la prieteni, cunoștințe, cam toți cei care își amenajează casele apelează la designeri, la arhitecți care să le facă și partea asta de randare, de aranjament pentru că oamenii nu au idei în general și au nevoie de suport, au nevoie de viziune pentru a afla ultimile noutăți din domeniu.

Sunt și clienți care și-au dorit foarte mult să lucreze cu un arhitect. Ei bine, e o muncă destul de grea
și e o asumare că la final a ieșit cum ai vrut tu. Până la urmă ai satisfacția că ai făcut tu treaba asta și te bucuri de rezultat. Unul dintre rezultate ar fi că nu te-a costat bani în plus amenajarea de design interior, nu au reușit să aibă bugetul necesar pentru a angaja pe cineva să facă treaba asta și atunci i-am întrebat cum au procedat. Răspunsul a fost foarte simplu. Există Google, Pinterest, Facebook și tot felul de grupuri și siteuri unde te poți inspiră în amenajarea casei.

Alegi ce îți place, cauți pe internet produse similare care ți se potrivesc. Totuși dacă aveți posibilitatea să vă angajați un designer, puteți să îl luați măcar să vă dea o părere despre o consultanță globală asupra proiectului pe care îl aveți. Specialiștii știu foarte bine să optimizeze spațiile, să aleagă produsele după bugetul vostru și atunci nu o să aveți surprize neplăcute.

Dacă nu aveți buget, inspirați-vă de oriunde și bucurați-vă de locuința voastră și de faptul că ați terminat proiectul

Mult succes!    Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille "GDPR"

    Vezi mai jos mea in intregime

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    ten + 1 =