Totul a început când mi-am construit casa #1

 

Salutare, dragi prieteni!

Mă bucur să fiu astăzi aici în fața voastră! După multe luni de pregătire am reușit să lansăm proiectul la care visăm de ceva timp. După cum vedeți și în spatele meu, scrie mare, Realitatea în Construcții! Va fi o emisiune dedicată celor care construiesc sau celor care intenționează pe viitor să construiască! Eu sunt Cosmin Răileanu. Nu știu dacă ați auzit de mine sau de brandul pe care l-am creat, dar o să vă povestesc câteva lucruri doar în acest video de prezentare pentru că nu o să vorbim în această serie de episoade despre Vindem Ieftin.ro

Acum 7 ani am lansat o platformă online. Se numește Vindem-Ieftin.ro și pot să spun că am luat comerțul clasic de materiale de construcții, l-am scurtat, l-am simplificat și l-am mutat în mediul online. Toate astea pentru ca voi să cumpărați produse de calitate la prețuri corecte și să scutiți timp! O să vedeți cât de important devine timpul când pur este risipit.

Totul a pornit când mi-am construit casa și mi-am dat seama ce se întâmplă cu adevărat în această piață a materialelor de construcții. După ce am lansat acest proiect lucrurile mi-au fost cu mult mai clare și am decis ca pe fiecare dintre clienții noștri să îi ajutăm și să le fim prieteni. Cea mai mare parte din cheltuiala și din investiția lor se duce într-un proiect la care o simplă greșeală le poate influența cu mult bugetul. După 7 ani am hotărât să împărtăsim aceasta experiență.

Experiența noastră, dar și experiența clienților noștri să o împărtășim cu voi și să vă povestim în fiecare episod pe care o să vi-l prezentăm detalii, situații, realități care se întâmplă în piața construcțiilor. Așa că țineți aproape!

O să aflați de pe canalul nostru când se va lansa și vă stau la dispoziție, cu mare drag, oricând cu orice întrebare. Aveți pe site numărul meu de telefon, profilul de Facebook, canalul de Youtube. Puteți să îmi scrieți orice nelămurire pe care o aveți în acest domeniu. Și nu numai!

Eu sunt Cosmin Răileanu și sunt pregătit să vă ofer cele mai bune soluții despre construcții!

Succes!

     Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille "GDPR"

    Vezi mai jos mea in intregime

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    10 − 2 =