Lanțul din piață #2

Bun venit din nou, dragi prieteni!

Astăzi o să vă prezint pe scurt piața materialelor de construcții. După cum știți, piața este împărțită între producători si vânzători. Între producători și vânzători sunt distribuitorii care pot fi hipermarketuri, agenți de vânzări, depozite de materiale de construcții sau constructori.

Tot acest lanț generează un adaos suplimentar până la dumneavoastră. Într-un cuvânt, lanțul tradițional mută marfa de două ori: de la fabrică la distribuitor și de la distribuitor pleacă la hipermarket, depozit, constructor. Asta în cel mai fericit caz. Există și cazul în care marfa pleacă de la fabrică, distribuitor, depozit și din depozit pleacă din nou la dumneavoastră. Tot acest lanț de 2 sau 3 manipulări îl plătiți tot dumneatoastră ca și client. Așadar, odată cu evoluția mediului online și cu creșterea numărului de clienți ce au avut încredere că pot cumpăra online, au apărut diferite site-uri și vânzători care au mers pe această cale de a vinde online chiar și materiale de construcții.

În acest caz lanțul este mai scurt, 100%. Marfa pleacă de la distribuitor sau de la fabrică direct la client. Deci, cumva se scutește un transport, mașina merge o singură dată sau maxim de 2 ori. Adică de la distribuitor la clientul final sau de la fabrică, distribuitor și client. E foarte simplu. Cu cat este mai scurt cu atât este mai ieftin.

Un hipermarket, în general, are cheltuieli cu acest lanț plus cheltuielile de a vă aduce vouă marfa acasă. De multe ori plătiți separat transportul. Așadar, ca și simplu sfat, înainte să luați o decizie de unde cumpărați, căutați și pe Google.

Vă mulțumesc că m-ați ascultat! O să îmi îmbunătățesc pe măsura ce voi înainta în acest proiect si speech-ul și puterea mea de convingere.

Mult succes și nu uitați că suntem aici când construiți pentru cele mai bune informații din constructii.    Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille "GDPR"

    Vezi mai jos mea in intregime

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    15 − fifteen =