Tu ești personajul principal #3

Salutare, dragi prieteni!

Cine este alături de tine atunci când construiești? Nu știu dacă ți-ai pus vreodată întrebarea asta, dar sincer este foarte bună. Atunci când eu mi-am construit casa, am considerat că sunt personajul principal și sunt vedeta din acest film.Numai că pe parcurs mi-am dat seama că toți îmi voiau banii cu orice preț. Meseriașii, în afară de manopera pentru etapele construcției, erau și agenți de vânzări și îmi recomandau produse la care ei aveau avantaje financiare. Constructorii veneau cu propunera de a include în prețul manoperei și materialele.

Am greșit și m-a costat mai mult! Am avut parte de produse mai slabe calitativ. Acum dacă aș fi știut că trebuie să le separ… probabil aș fi economisit ceva bani. Aș fi avut produse calitative cu o garanție și o durată de viață mai mare decât cele pe care le am. Omul cât trăiește învață, iar acum vă spun vouă aceste lucruri. Încercați pe cât posibil să nu amestecați niciodată manoperă cu materialele.

Mergem pe premisa că trebuie să verificăm și apoi să credem pe cuvânt pe cineva!

Mult succes și nu uitați să vă informați înainte să dați banii.    Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille "GDPR"

    Vezi mai jos mea in intregime

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    18 + 9 =