Cât de importantă este consultanța? #6

Salutare, dragilor!

Se spune că după ce îți construiești o casă la urmatoarea o să fie mai simplu. O să economisești mai mulți bani și nu o să mai pierzi atât de mult timp pentru că deja ți-ai creat legături, relații. Te simți ca și după absolvirea facultății de construcții. Din păcate atunci când construiești pentru prima dată întâmpini chestii noi de care nu te-ai mai lovit și ești nevoit să te documentezi foarte bine.

Motivul acestui episod este să încercăm să clarificăm ce înseamnă și cât de importantă este consultanța, iar un vânzător trebuie să vă ofere și asta. Găsiți-vă parteneri în constructorul dvs ori în vânzătorul care v-a convins să cumpărați o anumită gamă de produse sau în mediul online. Nici nu contează unde găsiți consultanța. Întrebați în mai multe locuri părerea fiecăruia și faceți-vă un rezumat. Înainte de a lua o hotărâre documentați-vă cât mai bine și mai clar pentru că după ce ați făcut achiziția și ați început treaba cu constructorul este foarte greu să mai dați înapoi. Asta înseamnă o pierdere dacă vă răzgândiți și considerați că ce ați ales nu e potrivit pentru dvs.

De cele mai multe ori fiecare încearcă să vândă ce are pe stoc, ce are discount sau la ce este distribuitor. Nu mergeți pe recomandări! Pur și simplu documentați-vă foarte bine înainte să luați decizia și abia apoi hotărâți ce este mai bine pentru dumneavoastră.

Nu credeți și cercetați!

Succes!    Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille "GDPR"

    Vezi mai jos mea in intregime

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    nineteen − seven =