Separă manopera de materiale #7

Bună din nou!

Văd în mediul online foarte multe întrebări de genul: „Cât mă costă la gata?” sau „Cât mă costă cu tot cu manoperă?” sau „Cât mă costă această hală cu tot cu manoperă și materiale?”

Ei bine, atunci când ai luat această hotărâre ai pierdut 20% din start! Acest procent nu îl dau așa că l-am estimat eu, ci pur și simplu cam aceasta este diferența pe care clienții noștri au economisit-o la anumite proiecte separând materialele de manoperă. Episodul de azi este dedicat acestui subiect pentru că face diferența între a cumpăra cu un preț bun și a plăti în plus pentru aceleași produse sau poate chiar produse mai slabe.

De ce toate lucrurile acestea? Pentru că în general constructorii nu au cele mai bune prețuri atunci când cumpără materiale de construcții de la producător sau de la distribuitori. Revânzătorii au cele mai bune prețuri.

Dar, mai mulți bani înseamnă mai puține materiale, o calitate poate mai slabă decât vi s-a promis pentru că nu aveți controlul. Sfatul nostru principal este să vă negociați singuri și apoi să vă cumpărați materialele de care aveți nevoie. Nu încercați să amestecați lucrurile că să scăpați de această grijă pentru că se va transforma într-o pierdere. Și atunci 20% la o sumă de 300 000 lei sau 400 000 lei, cât costă o investiție la o hală sau la o casă, poate însemna 2 sau 3 vacanțe sau poate însemna pregătirea copilului dvs. pe parcursul întregului liceu.

Până la urmă orice investiție pe care o faceți trebuie să o faceți calculat și e bine să aveți controlul acestui lucru. Separați întotdeauna manopera de materiale.

Nu credeți, dar cercetați!

Succes!    Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille "GDPR"

    Vezi mai jos mea in intregime

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    two × 4 =