Materiale de Construcții Eco – Realitatea în Construcții #11

Salutare, din nou!

Astăzi o să vorbim despre produsele slabe calitativ, despre gamele eco, despre produse mai mici ca și dimensiuni. În ziua de astăzi concurența este foarte mare, comerțul tradițional este constrâns și hipermarketurile care s-au dezvoltat foarte mult au împins la inovație, să zic așa, și atunci s-au creat foarte multe game eco.

Eco înseamnă o abatere de la Stas, produse mai subțiri, mai ușoare, mai mici, cu caracteristici mai slabe. Și ca să vă dau un exemplu, există plasă sudată cu stas de grosimi: 4, 5, 6, 7, 8. Ei bine gama Eco este, 3.5 care înlocuiește 4. 4.5 care înlocuiește 5 și tot așa. 7.5 care înlocuiește 8. Și atunci o plasă sudată de 8 nu mai are 64 kg, are 53 kg, de exemplu. Tu nu știi lucrul ăsta pentru că te duci la depozit și ceri plasă de 8. Iar el nu are de 8 și îți dă de 7.5 pentru că plasă de 7.5 se numește 8 Eco. Ei bine sunt sute de situații de acest gen și multe alte produse care au același sistem de vânzare pentru gamele Eco.

Pot să vă spun că și în hipermarketuri sunt game Eco la decorative, la varuri, la decorațiuni, game proprii, care în principiu sunt un brand al hipermarketului și atunci calitatea acelui produs nu e cea mai bună. E posibil ca și cu banii pentru acel produs sa vă cumpărați un produs din gama profesională, cu o garanție mare, de la un producător consacrat. E bine să fiți informați și consultanții cu care discutați să vă dea cele mai bune informații legate de caracteristicile produselor.

Nu credeți toate lucrurile acestea bineînțeles, dar cercetați ca să nu fiți puși în situația de a pierde bani și de a construi mai slab.

Succes!    Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille "GDPR"

    Vezi mai jos mea in intregime

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    eleven − one =