Care este cea mai importantă piesă din casa ta – Realitatea în Construcții #12

Te-ai întrebat vreodată care este cea mai importantă piesă din casa ta?

Ei bine vă spun eu care e cea mai importantă piesă din casa mea! Am stat la bloc acum 10 ani și mi-am pus tâmplărie PVC, dar neștiind situația mi-am pus una recomandată. După 3 ani de zile am avut foarte mult mucegai, foarte multe probleme și a trebuit să înlocuiesc acea fereastră. Înlocuirea a fost un amplu proces de demolare și de reparații. A trebuit să scoatem fereastra, să stricăm în jurul ei. apoi să o montam pe cea nouă, să facem glaful și să facem reparațiile. Ei bine, din punctul meu de vedere cea mai importantă piesă dintr-o casă este tâmplăria PVC. Când mi-am construit casa mi-am pus cele mai bune ferestre, cele mai bune uși care au o durată de viață de cel puțin 30 ani, dacă sunt utilizate corespunzător.

Nu vreau să mai trec prin aceleași situații și să fiu nevoit să fac aceleași operații dacă se strică ceva. Așadar, atunci când vă puneți tâmplăria verificați foarte bine ce vă puneți. Mergeți și comparați tâmplăria mai multor producători și cântăriți-o dacă e nevoie pentru că și greutatea dă o notă acestui produs. Cu cât e mai grea fereastra, cu atât este calitativă, are armătură de calitate, are feronerie, profilul este mai gros. Bineînțeles, trebuie să fie executată conform standardelor.

Deci, luați de la o fabrică sau un producător cu tradiție, care lucrează eventual pentru export.

Mult succes!

Nu credeți, dar cercetați acest lucru și gândiți-vă, ce ar însemna înlocuirea unei piese de tâmplărie în casa voastră după 1 an / 2.

Succes!    Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille "GDPR"

    Vezi mai jos mea in intregime

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    2 × 1 =