Cum îți poți falimenta afacerea – Realitatea în Construcții #22

Vreau să vă povestesc cum îți poți falimenta afacerea când îți construiești casa sau când faci o investiție într-o construcție pe care nu ai gândit-o foarte bine și ai fost foarte nerăbdător să o faci sau ți-ai pus speranțele că acea investiție îți va aduce plus valoare sau o vei închiria sau o vei vinde și pur și simplu te-ai blocat

Am auzit în trecut de foarte multe situații și am cunoscut persoane care aveau un mic business, un aprozar un magazin de haine nu știu un service mic și au început construcția casei. Ei bine, pe finalul etapelor aceștia s-au hazardat și au luat din capitalul firmei bani să își termine casa, neavând răbdare să mai câștige ceva bani, să mai treacă un an și să finalizeze de abia după ce își vor permite lucrul ăsta.

Pur și simplu au destabilizat afacerea în detrimentul investiției care defapt nu ii aduceau ceva venit. Vă sfătuiesc să fiți cumpătați și să nu vă distrugeți businessul sau mica afacere pe care o aveți doar de dragul confortului, de dragul casei. Cu toții ne dorim un cămin, cu toții ne dorim o casă frumoasă să ne invidieze cei din jur sau vecinii sau rudele, dar nu cu orice preț.

E bine să știm foarte bine ce putem să facem și până unde ne sunt limitele și să nu risipim bani. Așa că dacă vreți să economisiți puțin și să mergeți mai departe încercați să vă negociați mai bine materialele de construcții. Încercați să aveți mai multe oferte înainte să cumpărați pe încredere sau la anumite recomandări.

Nu vă lăsați păcăliți de cei care vă vor cu orice preț banii, dar nu vă falimentați businessurile pentru că aceea este sursa voastră de venit.

Nu mă credeți, dar cercetați acest lucru!

Mult succes!    Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille "GDPR"

    Vezi mai jos mea in intregime

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    fifteen − 13 =