Cât ești dispus sa plătești pentru timpul tău? – Realitatea în Construcții #41

Salut! Tu cât ești dispus să plătești pentru timpul tău? De exemplu, ești antreprenor, ești medic, ești avocat, profesor, timpul tău valorează bani.

Dacă îl irosești în diferite direcții, pur și simplu nu vei putea să îți duci mai departe activitățile din care tu îți generezi venituri. Atunci când construiești, toți picăm în capcana de a ne implica activ în partea de achiziții de materiale și să fii nevoit să faci compromisuri, să te urci repede în mașină și să te duci la un depozit să îți cumperi 5 baxuri de polistiren pentru că trebuie să placheze meseriașul și el a uitat să îți spună că a ajuns la etapa respectivă.

Sunt situații care creează tensiuni și neplăceri. Cu o planificare lucrurile pot fi în partea de gestionare a construcției de verificare a etapelor pe care trebuie să le facă constructorul. Și toate aceste lucruri clar ne macină timpul. Ei bine, sunt soluții pentru toate aceste lucruri.

Una dintre soluțiile cele mai importante este planificarea și organizarea deoarece cu o bună planificare poți să știi ce etape ai de parcurs și cum te poți organiza și cu materialele, cum te poți organiza și cu meseriașul sau constructorul cu care lucrezi astfel încât să nu existe sincope sau dereglări. Bineînțeles, sfatul principal este să nu amesteci banii cu manopera.

Atunci nu mai este claritate și apar situațiile neplăcute în care meseriașul vrea să rămână cu cât mai mulți bani. Apar și comisioane în spate și toate aceste lucruri îți afectează bugetul tău pentru proiect. Ei bine, puteți să vă valorificați timpul printr-o bună organizare! Așa că Excelul poate să vă ajute foarte mult sau o simplă coală de hârtie, un caiet în care să vă țineți fiecare etapă cu timpul aproximativ și cu materialele necesare.

Mult succes și inspirație!    Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille "GDPR"

    Vezi mai jos mea in intregime

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    fifteen + five =