Cosmin Raileanu, un tanar antreprenor din judetul Buzau, este hotarat sa dezvaluie planul de afacere din spatele conceptului Vindem-Ieftin.ro despre vanzarea materialelor de constructii in mediul online, in fata juriului din cadrul emisiunii “Imperiul Leilor” de la ProTV. Sediul firmei buzoianului este in Ramnicu Sarat.

Businessul este prezent pe piata materialelor de constructii de sase ani, o perioada cu multe incercari, dar si foarte multe realizari si zile memorabile, pe care fondatorul acestui concept, Cosmin Raileanu la Imperiul Leilor de la Pro TV le va dezvalui investitorilor, in emisiunea difuzata, cel mai probabil, miercuri seara, de la ora 20.30, la PRO TV.

“Mi-am propus sa ating imposibilul”

“Multumirea clientului si faptul ca acesta devine ambasadorul conceptului nostru sunt cele mai mari satisfactii intr-un business de succes. A fost nevoie de foarte multa vointa si ambitie, deoarece presiunea concurentei traditionale s-a simtit destul de intens, insa atunci cand crezi destul de mult in visul tau, poti atinge chiar… Imposibilul. Si asa mi-am propus!” a spus General managerul Cosmin Raileanu.

Anul 2019 a fost un an istoric pentru afacerea buzoianului, care a atins vanzari in valoare de 4.000.000 euro, la un numar de 8.000 de comenzi. Iar motivul participarii lui in emisiunea cu marii investitori este pragul de 100 milioane, cu ajutorul unei finantari din partea unui jurat al “Imperiul Leilor”.

Cine sunt juratii emisiunii

Reamintim ca “Imperiul Leilor” este un reality show, difuzat pe PRO TV, care le ofera ocazia antreprenorilor sa primeasca o finantare din partea juriului, format din cinci oameni de afaceri de succes din Romania: Daniela Mariscu – CEO Aqua Azur, Monica Cadogan – CEO Vivre, Cristian Onetiu – om de afaceri si co-fondator LifeCare, Dragos Petrescu – actionar al business-ului City Grill si Mohammad Murad – Proprietarul lanturilor de hoteluri Phoenicia.

Cine este Cosmin Raileanu

Cosmin Raileanu se ocupa de vanzarea online a materialelor de constructii la nivel national, dar si international. Platforma sa este 100% transparenta si ofera posibilitatea persoanelor interesate de materiale de constructii sa cumpere din lista cu materiale (minim cinci produse diferite) cu 10-15% mai ieftin decat in depozitele clasice si hipermarketuri.

Pe langa pretul competitiv de pe piata, acesta poate fi negociabil in functie de cantitate. Casa de comenzi condusa de buzoian ofera si consultanta de specialitate gratuita, dar si o gama variata de materiale de constructii, care pot fi livrate pe comanda, oriunde in Romania.

Articol preluat de pe : opiniabuzau.ro    Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille "GDPR"

    Vezi mai jos mea in intregime

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    4 × two =