Vechi prieteni – Realitatea în Construcții #25

Bună din nou!

Astăzi o să vă spun câteva cuvinte despre un producător de cărămidă care acum 5 ani a venit la noi și ne-a spus că nu mai avem voie să vindem cărămidă și contractul nostru se anulează. Am întrebat care este motivul pentru care nu o să mai avem contract și nu o să mai putem livra cărămidă din fabrică la client și am primit un răspuns foarte sec.

Pentru că punem probleme destul de mari în piață și că cei care țin stocuri sunt revoltați că noi avem contract și că stricăm cumva piața, pot să spun că după 5 ani în care am vândut în continuare cărămidă, anul acesta am primit contract din nou cu acel producător mare de cărămidă.

Pe lângă acesta încă un producător mare a venit alături de noi. Deci acum, în momentul de față avem 2 alternative pentru clienții noștri, dar nu despre asta este acest video. Este vorba despre tendința pieței de a migra către online, despre faptul că și producătorii mari au înțeles că acesta este viitorul și că este nevoie de o mai multă transparență, de o consiliere mai bună a clienților înainte să își cumpere un produs.

Atunci toate aceste lucruri ne-au adus nouă o valoare în plus atunci când s-au gândit să se întoarcă la noi. Efectiv, piața se schimbă. Comerțul tradițional va avea în continuare partea lui de atuuri, să zic așa. Dar pe partea cealaltă dacă sunt clienți care au nevoie de tiruri, au nevoie de cantități mai mari, nu are rost ca marfa aia să intre într-un stoc să stea acolo și de acolo să se încarce cu o altă mașină să se ducă la client. Sunt niște cheltuieli și sunt niște lucruri care, pur și simplu, măresc prețul. Măresc adaosul și implicit clientul are un preț mai mare.

E foarte simplu ca marfa să treacă prin cât mai puține mâini astfel încât să ajungă la un preț corect către client. Nimeni nu încearcă să oprească aceste lucruri, astfel încât eficiența în transport să fie reflectată într-un preț mai bun către client. Așa că nu credeți tot ce spun, dar cercetați foarte bine înainte să cumpărați și verificați atunci când aveți cantități mari și la anumiți vânzători online care pot să scurteze lanțul comerțului clasic.

Vă mulțumesc!

Mult succes în tot ceea ce faceți!    Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille "GDPR"

    Vezi mai jos mea in intregime

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    thirteen − seven =