Piața și recomandările – Realitatea în Construcții #26

Bună din nou!

Astăzi o să analizăm puțin expresia „mergi acolo că au cele mai bune prețuri” sau „eu am cumpărat de la X că are cel mai bun preț.”

Ei bine piața de materiale de costrucții o cunoașteți cu toții foarte bine și știți că prețurile urcă  și coboară în funcție de sezonalitate, de stocuri, de bursă cum este la fier. Sunt anumiți indicatori care măresc prețurile și le scad poate și de la o zi la alta sau de la o săptămână la alta.

Ei bine vă spun că în domeniul în care activez cel de comerț cu materiale de construcții. Nimeni nu are cel mai bun preț. Tot timpul este cineva care are un preț mai bun decât tine sau a cumpărat, de exemplu, produsele de la fabrică astăzi, iar peste o săptămână ele s-au scumpit sau s-au ieftinit. Deci, ori ieși mai scump ori ieși mai ieftin!

Singura modalitate prin care puteți afla acest lucru sau putem să zicem, dezamorsa, acest mit este să cercetăm și de fiecare dată când doriți să cumpărați, pur și simplu verificați în mai multe locuri! E posibil să găsiți la un depozit un stoc mai vechi sau să găsiți online prețuri mai bune decât la un depozit care le ține pe stoc. Deci, nu credeți că un mare hipermarket sau un mare vânzător sau un mare revânzător are cel mai bun preț, doar pentru că v-a trimis cineva acolo sau vă recomandă arhitectul sau meseriașul.

În spate nu știți ce interese sau comisioane se ascund. Cea mai bună soluție ar fi să verificați prețurile și apoi să luați decizia finală de unde să cumpărați! Nu mergeți pe recomandări pentru că nu aveți de unde să cunoașteți exact piața din săptămâna în care vreți să achitiționați și atunci este foarte important să fiți la curent cu ceea ce se întâmplă!

Nu mă credeți, dar cercetați și întotdeauna verificați recomandările pe care le primiți de la cunoscuți, prieteni, meseriași, constructori, arhitecți!

Mult succes!    Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille "GDPR"

    Vezi mai jos mea in intregime

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    1 × one =