Primul gând – Realitatea în Construcții #27

Salutare!

Primul gând când vine vorba de a-ți construi casa sau de a-ți dezvolta o mică afacere și de a-ți amenaja un spațiu te duce cu gândul la a-ți cumpăra materiale de construcții, nu? Evident! Iar imaginea cea mai simplă care îți vine în minte este că te duci într-o parcare de hipermarket, parchezi mașina, iei coșul, daca îți trebuiesc mai multe, iei două coșuri sau eventual mai iei și alte ajutoare dintre prieteni sau cunoștințe.

Și începi treaba, nu? Începi achiziția de materiale de construcții, cauți prin tot hipermarketul, toți trebuie să te ajute, să cunoști fiecare loc, fiecare raion în parte, să le pui pe coș, să nu uiți nimic din lista pe care o ai. După ce ai pierdut 1 oră, 2 probabil, mergi spre casă. Acolo, la casă le pui pe bandă, le contorizezi, le plătești, faci factură, e în regulă până aici!

Ai scăpat de acolo, mergi mai departe la mașină, nu îți încap toate, se mai zgârie bancheta, murdărești, poți să o degradezi ireparabil. Bun! Toate lucrurile astea sunt într-adevăr un vis urât pentru noi. Mai ales în situația în care timpul știți și dumneavoastră că este foarte important în vremurile pe care le trăim cu toții și acest timp este cuantificat foarte bine în bani. Așa că e bine să îl folosim cât mai eficient și pentru asta să știți că dacă aveți o listă cu materiale de construcții.

Puteți căuta online vânzători sau anumite site-uri care vă pot facilita achiziția acelei liste fără ca dumneavoastră să trebuiască să vă deplasați. E posibil să scutiți și timp și să economisiți bani pentru că acea listă poate să vină poate mai ieftin decât la un hipermarket foarte mare care are investiții foarte mari, angajați foarte mulți.

Eu vă mulțumesc! Nu mă credeți bineînțeles! Cercetați verificați și vedeți cât valorează timpul vostru în comparație cu ce înseamnă să îți faci treaba ta din care tu câștigi deja traiul zilnic!

Mult succes în tot ceea ce faceți!    Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille "GDPR"

    Vezi mai jos mea in intregime

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    16 + eight =