Cum să nu amesteci materialele cu manopera – Realitatea în Construcții #33

Salutare!

Astăzi o să mai revin încă o dată asupra unui video despre cum să nu amesteci materialele cu manopera. E un subiect care poate pare simplu, dar face diferența între pierdere și câștig! Ei bine de ce vă spun toate lucrurile acestea?

Pentru că am văzut pe rețelele de socializare că cei mai mulți dintre voi întreabă: „Cât costă la gata?”, sau „Cât costă cu tot cu materiale?”

Ok! Gândiți-vă că oamenii în general atunci când au o sumă de bani vor să rămână cu cât mai mulți din acea sumă. Dacă s-au înțeles să facă o lucrare cu materiale asigură-te că se face așa cum vrei tu să
se facă și cu produsele pe care tu ți le dorești. Altfel te bucuri de faptul că se ocupă altcineva
de această problemă și de fapt în spate ție îți creează alte probleme pentru că nu e ceea ce îți dorești.

Nu mă credeți, dar verificați chestia asta și nu mergeți pe încredere totală decât după ce îl puneți la câteva încercări pe cel care este atât de binevoitor și vrea să fie alături de dumneavoastră. Bineînțeles că sunt și proiecte unde ai nevoie de cuie. Ok, pune și cuiele! Ia-le singur! E în regulă.

Vor cumpăra materiale mai subțiri, mai ușoare, mai puțin finisate probabil. Vor cumpăra, într-un cuvânt, materiale puțin mai slabe calitativ decât le-ai fi cumpărat tu cu mâna pentru tine. Dar nu poți să îți faci un acoperiș cu tot cu materiale și cu manoperă că nu mai știi ce e acolo. Chiar vorbeam pe un grup de Facebook cu un client care pur și simplu spunea că a semnat un contract și nu a știut ce semnează. Costul acoperișului era cu 40% mai mult pentru că nu a înțeles foarte bine de la început care sunt costurile reale între ce înseamnă acoperiș, sistem de scurgere, accesorii, lemn.

Mult succes și inspirație bineînțeles!

     Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille "GDPR"

    Vezi mai jos mea in intregime

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    fourteen − eight =