Despre delegarea într-o companie și cum poate aceasta să fie eficientă pentru ambele părți

Pentru ca un business să fie prosper, atât angajatorul cât și angajatul au nevoie de o sincronizare cât mai reușită cu privire la responsabilitățile fiecăruia.

În emisiunea “Business la Superlativ” cu Flori Stoian, Cosmin Răileanu, antreprenor http://www.vindem-ieftin.ro oferă o privire de ansamblu a ceea ce delegarea și responsabilitatea reprezintă, cu adevărat, în acest domeniu.

“Delegarea vine la pachet cu responsabilizarea obiectivelor și cu claritatea pe care vrei și trebuie să o transmiți.

90% din oameni nu știu ce responsabilități au într-o companie. Dacă pui antreprenorul să scrie responsabilitățile angajatului, va scrie total diferit față de ceea ce a scris angajatul că are de făcut.

În America, această sincronizare este de undeva la 60%. Din experiența proprie pot să spun că dacă nu te adaptezi, în funcție de fiecare om, nu merge treaba, nu poți să ai aceeași tactică cu toți oamenii.

Clar că vei avea angajați care fac niște responsabilități și atât, dar ai și oameni care sunt lideri, care sunt conducători de echipă și pe aceia, clar, trebuie să îi tratezi diferit de ceilalți.”

“Ca antreprenor am făcut greșeli, am delegat neclar și oamenii au avut frustrări că nu și-au atins obiectivele.

Atunci trebuie să găsești formula pentru a măsura ceea ce face fiecare, de a delega foarte clar pretențiile tale sau direcția în care va trebui să meargă, dar asta vine după ce te calibrezi cu acel om, după ce îl cunoști puțin, după ce vezi cum reacționează.”    Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille "GDPR"

    Vezi mai jos mea in intregime

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    eighteen − eleven =