Meșterul, ajutor sau distrugător? – Realitatea în Construcții #35

Salutare!

Vreau să vă pun o întrebare, meșterul este ajutor sau distrugător? Ei bine, fiecare dintre noi a avut o experiență în construcții, mai bună sau mai rea. Eu am avut experiențe fantastice în care cei cu care am lucrat au fost cu adevărat profesioniști, rapizi, de cuvânt, serioși, creativi, implicați.

De cealaltă parte, am avut și distrugători care pur și simplu mi-au stricat materialele. Au încercat să mă păcălească, au mai și furat, au venit cu soluții tehnice care nu erau potrivite, pentru ceea ce îmi doream eu, dar mi-am dat seama dupa ce lucrarea se făcuse. Deci, întrebarea asta are sens. Meseriașul poate să fie și distrugător. De cele mai multe ori, în construcții se lucrează la negru. Așa că de fiecare dată când îți iei un
meseriaș, un meșter sau un constructor cu care tu speri să îți faci treaba la nivelul la care visezi, e bine să iei ceva recomandări de la clienții pe care i-a mai avut.

Atunci este foarte greu să ai asigurată partea asta de garanție sau de contract. Așa că nu îți rămâme de făcut decât să mergi pe încredere, să verifici foarte bine și îndeaproape fiecare etapă pe care o faci cu constructorul respectiv. Să nu îi dai banii înainte, ci pur și simplu să îi dai banii de la etapă la etapă în funcție de performanța pe care o face.

Nu mă credeți, dar cercetați și nu încercați pe pielea voastră.

Mult succes și inspirație!    Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille "GDPR"

    Vezi mai jos mea in intregime

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    11 − 5 =