Cea mai buna cale sa te pregatesti pentru viitor este sa il proiectezi tu insuti

Crezi ca poti face asta?

Daca nu, atunci esti ca majoritatea oamenilor care nu sunt constienti de posibilitatile pe care le vor avea in urmatorii zece ani.

Capacitatea de a recunoaste ca iti poti modela viitorul incepe cu trecutul tau. Aceasta abilitate apare atunci când stii ca te-ai schimbat foarte mult in trecut. Noi nu vedem micile schimbari treptate pe masura ce se petrec. De fapt, modificarile sunt atât de minuscule, incât trec neobservate.

 

 

Curajul in businessintreaba-te unde erai acum zece ani. Cum erai ca persoana, ca personalitate, ca expert, ca partener? Care erau experientele tale, scopurile si competentele tale?

Cum te descurcai cu oamenii si care era situatia ta financiara?

Cu cât te gândesti mai mult, cu atât mai bine vei vedea cât de responsabil ai fost. Vei fi mult mai constient, pentru ca, daca a fost posibil sa te schimbi in asa mare masura in ultimii zece ani, gândeste-te doar ce ai putea face in urmatorii zece ani.

Te-ai fi gândit vreodata acum zece ani ca vei fi ceea ce esti astazi?

Ce decizii au fost in principal responsabile pentru ceea ce esti, pentru ceea ce faci si pentru ceea ce ai astazi?

Tu sigur ca ai luat aceste decizii. Tu ti-ai stabilit dorintele si aspiratiile. Tu ai avut puterea in propriile mâini. inca o detii. Poti incepe prin a reduce perioada de timp de la zece ani la sapte. Poti stabili acum ceea ce vrei sa fii peste sapte ani. Poti decide ce vrei sa ai si ce vrei sa faci.

Gândeste-te amanuntit la asta, pentru ca, poti schimba ce vrei sa schimbi

Sau poti veni alaturi de noi

https://vindem-ieftin.ro/cariera



    Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille "GDPR"

    Vezi mai jos mea in intregime

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    five + 19 =