Țeapă online – Realitatea în Construcții #42

Bună, dragilor!

Astăzi o să vă vorbesc despre adevărul din spatele țepelor online. După cum ați mai văzut pe la știri sau după cum ați mai auzit pe la diferite persoane sau apropiați ai dumneavoastră s-au întâmplat diferite situații neplăcute prin care oamenii și-au pierdut diferite sume de bani pentru că au încercat să își construiască o căsuță sau să își facă acoperișul.

Efectiv acești oameni au căutat alternative în mediul online și au ajuns pe diverse site-uri de anunțuri. Întâmplarea face să avem câteva cazuri și poți să iei decizii greșite. O să vă povestesc pe scurt situația unui client care a dorit să își facă acoperisul.

S-a înțeles cu o echipă cu care a bătut palma pentru o anumită sumă. Aceștia au venit cu materialul și au început să bată acel acoperiș. La sfârșitul zilei au cerut un avans de 3000 de lei și au plecat. În ziua respectivă au pus doar folia anticondens pe acoperiș. Acea folie nici măcar nu a fost pusă cu simț de răspundere, nu a fost pusă corespunzător, iar lanții care au fost puși peste folie erau total greșit poziționați. Asta este o modalitate de a țepui oamenii. Mai exact, acea folie a costat 450 Lei, 3 suluri de folie. Clientul a plătit 3000 de lei în avans, iar acei oameni nu s-au mai întors niciodată.

Câțiva dintre clienții noștri ne-au povestit prin ce au trecut și vreau să vă sfătuiesc să fiți atenți să fiți prevăzători cu banii dumneavoastră. Să nu credeți orice persoană care vă intră în curte, care are un anunț pe internet, o pagină frumoasă. Oricine poate face ușor o grafică, o siglă și atunci ești indus în eroare și au plecat.

Vă rugăm să fiți prevăzători pentru că ați muncit acei bani Și este foarte important să nu vă lăsați pradă oamenilor care sunt rău intenționați și vor să vă păcălească.

Mult succes și grijă!    Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille "GDPR"

    Vezi mai jos mea in intregime

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    3 + 8 =