Clienți păcăliți – Realitatea în Construcții #43

Bună din nou, dragilor!

Tot din seria clienților păcăliți de diverse anunțuri pe internet, o să vă mai povestesc o întâmplare pe care am auzit-o de curând și anume un client a încercat să își construiască o căsuță de vară, pe terenul pe care îl avea la dispoziție și a căutat anunțuri pe internet.

A intrat pe site-urile de anunțuri și i s-a părut o mare afacere să dea 5000 de Euro pe o casă pe structură metalică și acoperiș de țiglă metalică. Într-o oră au venit cu o grămadă de țevi în curte și au spus că ei se apucă de treabă, au materialele și în 7 zile maxim este gata. Au făcut un schelet dintr-o țeavă foarte subțire, ulterior au spus că o vor întări, asta e doar scheletul, doar însăilarea. I-au cerut un avans.

Inițial a crezut că face o mare economie. În schimb s-a dovedit a fi o foarte mare păcăleală. Să vă explic cum funcționează. I-a contactat pe cei din anunț și s-au oferit să se deplaseze, să vină la fața locului.

Au venit la fața locului, au văzut despre ce este vorba. Bineînțeles că deveniseră un pic mai autoritari la un moment dat după ce au intrat în curte și au cerut 1000 Euro avans. După care au venit și cu niște capete de panouri sandwich. Au început și pe acelea să le înșire, au mai cerut încă 2000 euro avans, în completare la acea sumă.

Acoperișul care nu mai venea. A venit cu scândura, Au pus acolo de ochii lumi, să zic așa, mai rară, mai uscată, mai strambă și au mai cerut încă 2000 euro pentru acoperiș. Deci, deja era la 5000 euro. Mă rog, suma la care s-au înțeles, dar nu avea nici uși, nici geamuri, nici închideri, nici țiglă metalică. Ei bine, în final a ajuns să plătească 10000 euro pentru o casă care cu chiu cu vai au reușit să o termine.

O casă care nu are autorizație de construcție și mai mult de atât nu este o casă sigură pentru nimeni. Ideea este că acele materiale în mod normal ar fi costat 3000 euro, ca să vă dați seama de unde această disponibilitate, de unde această practică de înșelătorie. Deci, aveți foarte mare grijă la anunțurile de pe internet.

Oricine poate să își facă o reclamă. Oricine poate să își pună un banner frumos sau o siglă frumoasă și să pară că e o firmă specializată în așa ceva, dar nici pe departe nu poate fi adevărat. Să fiți prevăzători și suspicioși astfel încât să lucrați cu firme care vă vin din recomandări.

În piață nu toată lumea este cinstită și corectă. Așa că banii dvs. trebuie să îi cheltuiți cu o foarte mare atenție.

Vă mulțumesc că mă urmăriți!

Succes în toate proiectele dvs!    Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille "GDPR"

    Vezi mai jos mea in intregime

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    seventeen + nine =