Greseli și nerăbdare – Realitatea în Construcții #44

Bună, dragilor!

Astăzi am pregătit un subiect extrem de interesant. Este una dintre marile greșeli pe care le facem atunci când ne construim o casă. Dacă am stat la bloc suntem cumva nerăbdători să avem propria noastră casă și atunci o facem cumva după experiența pe care am avut-o. Mai exact, facem geamul la casă exact cum este geamul la bloc, facem încăperile proiectate și gândite cum am avut la bloc.

Ce ar trebui sa cuprinda o casa pe langa constructie, curte si intimitate? Trebuie să cuprindă elemente pline de viață și mai mult de atât, am întâlnit persoane care și-au pus în toată curtea pavaj ca să nu aibă iarbă.

Atunci vă sfătuim să faceți o casă cu energie vie, să vă valorificați la maxim fiecare spațiu pe care îl aveți la dispoziție. Să gândiți acea casă ca un loc în care să vă refugiați într-o zi toridă de vară sau într-o iarnă friguroasă. Din sfaturile specialiștilor, verdeața face bine la psihic, face bine la vibe-ul casei.

Ei bine, nu toți arhitecții sau designerii ne sfătuiesc să facem aceste lucruri. Este bine ca noi să știm ce avem de făcut și să avem deja în cap visul în cel mai mic detaliu. Așadar, bucurați-vă de casa pe care o visați și încercați să îi dați viață.

Succes în proiectele voastre!    Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille "GDPR"

    Vezi mai jos mea in intregime

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    two × four =