Alegerea proiectantului – Realitatea în Construcții #46

Bună din nou! Una dintre cele mai frecvente greșeli la începerea construcției casei, să zic așa, este alegerea proiectantului. Dacă alegi proiectantul după criteriul celui mai bun preț, poți să ai surprize neplăcute.

Să vă spun exact unde poate contribui un proiectant competent și specialist în domeniu. Tu vrei să lucrezi cu cei mai buni specialiști, dar este în funcție și de bugetul pe care îl ai și de cum îți permiți acest lucru. Ideea este că un proiectant poate face diferența la economia materialelor. Ar trebui să aflați mai multe despre ce știe să facă acest proiectant și despre ce avantaje vă aduce stilul lui de lucru.

E foarte important să nu faceți această greșeală, să te sfătuiască și să îți proiecteze casa, iar materialele să te coste + / – 20% sau să îți facă proiectarea foarte eficientă și să îți aleagă el materialele și calitatea acestora, astfel încât coeficientul de transfer termic să fie mai mic sau mai mare cu +/- 20%. Deci, proiectantul poate să facă diferența pe termen lung.

Proiectarea unei case este o componentă foarte mică din costul total. Se spune că un croitor măsoară de 10 ori și taie o dată. Așa ar trebui să fie și proiectantul, să gândească foarte bine proiectul dvs. și să îl faceți o singură dată ca la carte. Așa cum se cuvine de altfel.

Mult succes și cheltuiți-vă banii cu mare atenție!

De fapt, e o investiție într-o casă și este pentru toată viața.

Mulțumesc că mă urmăriți!    Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille "GDPR"

    Vezi mai jos mea in intregime

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    thirteen + 16 =