Bani, Timp și Energie – Realitatea în Construcții #39

Salutare!

Eu când mi-am construit casa am pierdut bani, timp, energie și bună dispoziție. Ei bine, puteți să scutiți bani dacă nu îi dați la grămadă sau vă cumpărați si vă negociați singuri produsele. Puteți să economisiți timp căutând în mai multe locuri și încercând și varianta online în care nu trebuie să te deplasezi, să ți le cari tu, să ți le ridici singur cu mașina ta.

Energia o poți scuti fiind foarte bine organizat, să îți planifici fiecare etapă și să discuți în detaliu fiecare lucru care urmează conform planului pe care ți l-ai făcut. Chiar puteți să verificați orice și să nu credeți pe nimeni. Toate aceste lucruri te ajută să ai o dispoziție bună și să nu fi iritat atunci când te întreabă cineva cum merge construcția casei.

„Pfoaaaaa, lasă-mă, nu imi mai aduce aminte. Nu vreau să mai aud. Nu voi mai construi niciodată. La a 2-a casă o să știu mai multe sau o să economisesc mai mulți bani.”

Ei bine, toată lumea trece prin aceste lucruri după ce termină casa, simte că a terminat Facultatea de Arhitectura, să zicem așa. Puteți să vă bucurați de etapa construcției pentru că atunci când construiești, toți îți vor banii. Fără excepție! Banii tăi munciți, împrumutați sau îndatorarea ta pe 30 de ani. Sunt sacrificiile noastre și trebuie să ne bucurăm de un rezultat bun și cu păstrarea energiilor pozitive.

Mult succes și inspirație în tot ceea ce faceți și vă propuneți.    Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille "GDPR"

    Vezi mai jos mea in intregime

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    five × 1 =