Economii pentru viitor – Realitatea în Construcții #40

Salutare, dragilor!

Sunt sigur că printre voi sunt foarte mulți care lucrați în afara țării și doriți să vă construiți în România o casă. Doriți să vă pregătiți pentru anii când o să vă retrageți din afară și o să vă bucurați de tot ceea ce ați făcut acolo și ați strâns sau ați economisit ca să aveți o viață frumoasă spre bătrânețe.

Ei bine, ca să puteți să faceți aceste lucruri încercați să nu vă risipiți banii atunci când construiți în România, nu mergeți pe recomandări, nu amestecați banii cu manopera și cui delegați această responsabilitate.De cele mai multe ori companiile care au reclamă foarte puternică au cheltuieli foarte mari.

Aceste companii nu au întotdeauna cel mai bun preț. Nu trimiteți bani la rude, prieteni, cunoștințe să vă cumpere produsele de care voi aveți nevoie. Încercați să vă găsiți diferiți parteneri în mediul online, de exemplu, care vă pot trimite produsele pe care le doriți, pe care le puteți plăti online, fără să fie nevoie să trimiteți banii cash la cei de acasă.

Vă spun toate aceste lucruri pentru că banii, după cum știți cu toții, îi vrea toată lumea și cu toții ne trezim dimineața pentru asta, dar unii vor mai mult, alții vor mai puțin. Ca să evitați neplăceri și risipa, să fiți foarte atenți în ceea ce cumpărați și e posibil ca la o investiție de 100.000 €, voi să pierdeți uneva la 10%.

10% înseamnă 10.000 € pe care îi puteți economisi pentru alte lucruri, să îi puneți deoparte eventual. Nu mergeți acolo unde toata lumea se duce. Căutați și alte alternative, căutați să ajungeți la vânzători mai mici, la vânzători care nu au cheltuieli și o să vedeți o diferență foarte mare de preț la anumite produse.

Nu mă credeți, dar cercetați înainte să cumpărați. Mult succes și inspirație bineînțeles.    Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille "GDPR"

    Vezi mai jos mea in intregime

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    three × two =