O fereastră înseamnă mai mult decât crezi – Realitatea în Construcții #37

Salutare!

Știați că fereastra este calea către pierderi termice și infracțiuni? Ei bine, o fereastră slabă calitativ îți pierde căldură, poate să o spargă oricine și să intre peste tine în casă. Vă spun asta din propria experiență. Am foarte mulți clienți care își schimbă tâmplăria pentru că aceștia nu au știut de la bun început ce au nevoie și au mers pe recomandări după o reclamă pe care au auzit-o la radio sau după un banner pe care l-au văzut.

Fereastra este o piesă extrem de importantă care îți poate economisi bani pentru că nu pierzi căldura sau îți poate risipi banii și atunci e bine să faci o alegere are un sens și o fereastră este o piesă care necesită o proiectare bună si o execuție conform proiectului.

Bineînțeles că pe lângă pierderea termică este importantă și siguranța și pentru asta există feronerie antiefracție cu mai mulți blocatori pe tot perimetrul ferestrei după anumite criterii. La o fereastră este foarte importantă sticla. Trebuie să aibă după noile norme un coeficient termic foarte bun și bineînțeles să fie tratată termic împotriva razelor UV, să nu se aburească, să fie din trei foi. Execuția ferestrei în sine este foarte importantă, calibrarea garniturilor.

E bine să economisiți la diferite acțiuni din cadrul etapelor pe care le aveți în construcția casei și să nu încercați să economisiți la ferestre pentru că o să vă coste mai scump să schimbați o fereastră slabă calitativ cu una eficientă și bună. Acest lucru este valabil atât la ferestre cât și la uși.

Vă mulțumesc! Nu trebuie să mă credeți, dar verificați și imaginați-vă ce înseamnă să schimbi o fereastră după 2 ani de funcționare necorespunzătoare.

Succes și inspirație!    Prin trimitere esti de acord cu termenii si conditiille "GDPR"

    Vezi mai jos mea in intregime

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    3 − 2 =